منبع پروتئین غیر گوشتی
آیا کره بادام زمینی برای ما مفید است؟
اگــر چــه کـره بــادام زمینی دارای چـربی بالایـی است ( ۱۶ گـرم چـربی، و ۱۹۰ کالـری در هر دو قاشـق غـذا خـوری ) امـا دارای مـواد مغذی بسیـار مفید برای بدن میباشد کره بــادام زمینی منبع عالـی از پروتئین، فیبـر، ویتامین ها و مواد معدنی است.
مصرف دو قاشق غذا خـوری کره بـادام زمینی حـاوی بیش از هشت گرم پروتئین ، تقریبا ۲ گرم فیبر رژیمی، ۲۰۸ میلی گـرم پتاسیم ،بیش از نیم گرم آهـن، ۲۴ میکرو گـرم فولیک و سـه گـرمشکر میباشد.
در سـال ۲۰۰۳ مرکـز دارو و غذا سلامت و کیفیت مطلـوب بـادام زمـینی را تصـویب کرد بـا شواهـدی کـه نشـان میدهد خوردن ۱٫۵اونـس آن در روز به عنـوان بخشی از رژیم دارای چربی های اشبـاع شده و کلسترول پایین، ممکن است خطر بیماری های قلبی را کاهش دهد.
نکته ی جالب این است اگر شمـا یک شیشه کـره بـادام زمینی را در محل کار یـا در سـاک ورزشی تـان نگـه داریـد میتـوانید در عـرضچند ثانیه چند صد کالری و بیشتر از چندین گـرم پـروتئین بـه بـدن خـود برسانـید. ایـن مـاده غـذایی همچنین پروتئین مورد نیاز بعـد از تمرین را تامین میکند زمانی که عضلات شما بیشتر از هر وقت دیگربه مواد مغذی نیاز دارند.
قارچ های جادویی
اگر به دنبال این هستید که سالادتان سالم تر باشد، قارچ را امتحان کنید تحقیقات منتشر شده در مجله تغذیه پزشکی نشان داد که موش هایی که قارچ بیشتر خوردند سلول های کشنده طبیعی بیشتر کسب کردند که بدنشان را از شر ویروس ها و سرطان خلاص کرد.
تحقیقات پیشین نشان داده اند که مواد موجود در قارچ میتواند مانع سرطان شود همچنین آنها دارای کالری بسیار پایینی میباشند.قارچ ها با میزان پروتئینی که در خود دارند، می توانند نقش موثری در تغذیه و تامین پروتئین مورد نیاز افراد ایفا کنند.